DROPP DESSERTEN

Utrolig mange av dere lurer på hvordan man kan styre unna søte fristelser i julen. Jeg har det beste tipset jeg noen gang har kunnet komme med!

I år kjører Redd Barna en jule-kampanje der vi skal legge litt vekt på hva EN DESSERT kan bety for fire andre menneske liv! Dersom du dropper bare én dessert i løpet av julefeiringen og heller gir pengene til Redd Barna (150,-) så kan 4 barn i Kambodsja få lære å lese og få en fremtid som ser lysere ut!

Målet er selvsagt å samle inn mest mulig penger til utdanning, for fortsatt er det nesten 60 millioner barn i verden som ikke får gå på skole. Hvis alle barn i verdens mest fattige land lærer seg å lese, vil 170 millioner mennesker løftes ut av fattigdom. Gir du utdanning, gir du håp til disse menneskene.

(Mere om kampanjen finner du HER)

For oss som ønsker å holde vekten i julen er dette genialt! Om du inviterer noen på middag i julen, og forteller : " Idag DROPPER VI DESSERTEN, og sender SMS "DROPP" til 2434 og I tillegg slipper vi disse kaloriene! Her i huset dropper vi i hvertfall desserten!

//Annonselenke//

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits